header-verenigingen1.jpg

Wat is de +16?
‘Het Kompas’ is de +16 jeugdvereniging van onze gemeente. Wij zijn er speciaal voor jongeren van ongeveer 16 tot 19 jaar. Op de zondagavonden, eens per 2 of 3 weken, komen wij bij elkaar in De Boeg. Onze avonden worden direct na de avonddienst gehouden. We drinken eerst met elkaar koffie of fris. Rond 20:30 uur starten we met zingen, gebed en Bijbellezen.
Afwisselend zullen de avonden gevuld worden met een inleiding, bezinning,  musiceren en ontspanning. Tijdens de avonden is ruimte om ook elkaar te ontmoeten, kennis te maken en in gesprek te gaan.

Naast de reguliere zondagavond invulling, hebben we ook ontspannende activiteiten met elkaar. Denk hierbij aan samen schaatsen, bowlen, sporten of een gezellig en leerzaam JV-weekend.

Programma
Het programma is te volgen via de agenda.

Contact
Ben jij een jongere tussen de 16 en 19 jaar en wil je een keer naar onze avonden  komen? Dan ben je van harte welkom! Het maakt niet uit in welke kerk je zit, of dat je misschien wel helemaal niet naar de kerk gaat. We vinden het dan juist heel leuk dat jij ook wilt komen en maken graag kennis met je.

Contactpersoon:
Reinier Zwemer
Hollevoeterlaan 47
2751 DT Moerkapelle
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Emailadres van ”Het Kompas”: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.