header-verenigingen1.jpg

 

Ha jongere,

Gezelligheid, goede gesprekken en leuke uitjes, dat is club 5! Ben je 14 of 15 jaar, of zit je in de derde of vierde klas van de middelbare school? Dan ben je van harte welkom op club 5!

Eens in de twee weken komen we op zaterdagavond bij elkaar in de Boeg (Moerveen 3 in Moerkapelle). We hebben een afwisselend programma, waarin ontmoeting en bezinning belangrijk zijn. We gaan regelmatig op pad, zoals schaatsen, bowlen of sporten en elk jaar sluiten we af met de Bondsdag. Ook vieren we met elkaar het kerstfeest door samen met de +16, +19 en de Boeg een kerstmaaltijd te houden, één van de hoogtepunten van het seizoen! En eens in de twee jaar gaan we met elkaar een nachtje weg: het clubkamp!

De avonden beginnen om 19.30 uur en zijn meestal rond 21.00 uur weer afgelopen. Daarna kun je gezellig blijven hangen voor een drankje en chips. Het clubrooster vind je onder ‘Agenda’. Als je nog vragen hebt, kun je een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen.

Van harte welkom en neem gerust je vrienden en vriendinnen mee! Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Jan-Jelle, Hans, Henrike, Wilbert en Inge (=contactpersoon)