banner_kerk2.jpg

Ook in onze gemeente zijn er (jonge)mensen die worstelen met hun geaardheid of biologische identiteit. Daarnaast zijn er onder ons ouders en familieleden van mensen met een andere geaardheid of biologische identiteit.
Wat een vragen, wanhoop en verdriet kan het met zich meebrengen als je merkt dat je zelf anders geaard bent, of dat je zoon, dochter, broer, zus of iemand in je naaste omgeving, anders geaard is. Dan kan het fijn zijn om een luisterend oor te vinden bij mensen die weten wat het is als dit op je levenspad komt, die je vragen begrijpen en herkennen wat er door je heen gaat. Het kan zo opluchten als je kunt praten over de verwarring en gedachten die bezit van je nemen.
De kerkenraad heeft Gert-Jan en Aline de Rooij bereid gevonden om je een luisterend oor te bieden. Je kunt hen bellen of, als je dat wenst, ben je welkom om bij hen langs te komen. Zij zullen vooral luisteren en wat hen verteld wordt zal bij hen volstrekt veilig zijn. Je kunt contact met hen opnemen via tel. nr. 079 5932853.