header-verenigingen1.jpg
Na onze start in januari 2018 als Jonge Vrouwengroep hebben we al veel mooie ontmoetingen gehad. Inhoud en ontspanning tijdens deze ontmoetingen staan centraal en gaan heel goed samen. 
 
 
Sinds januari 2019 presenteren wij ons graag als Vrouwengroep Fébe
Fébe komt terug in de Romeinen brief; in hoofdstuk 16 staat een korte aanbevelingsbrief van Paulus aan Fébe. Zij staat centraal als dienares van de gemeente en helpster voor velen.
 
 
Dat is ook wat wij met Vrouwengroep Fébe voor ogen hebben; ons dienend opstellen aan de gemeente en onderlinge verbondenheid creeeren. 
 
 
Door het seizoen heen organiseren wij zeer diverse activiteiten. Denk aan bijbelstudies, nachtje weg, een workshopavond, een kerstviering voor alle vrouwen in de gemeente, een spelavond, een spreker en we faciliteren de catering bij de jaarlijkse verkoping van vrouwenvereniging Tryfosa. 
 
 
Op deze site vindt je altijd een actueel overzicht van onze ontmoetingen. Wil je alle informatie / de uitnodigingen via de mail ontvangen? Geef het aan ons door. 
 
 
Vrouwengroep Fébe heet je van harte welkom tijdens een van onze ontmoetingen!!! 
 
 
Heb je vragen, wil je meer informatie of jezelf aanmelden spreek één van ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Een hartelijk groet,
Aline van Straten, Elize van der Hoek, Joelle Boekhout en Anneke Roosenburg